2 maig 2016

Campus d’estiu 2016

http://fundaciolaru.entitats.mataro.cat/2016/05/02/campus-destiu-2016/

Hola:

Un any mes, tot l’equip e la Fundació Esportiva Laru, ens posem en marxa amb tota la nostre il·lusió i energies per oferir als vostres fills i filles els nostres campus d’estiu (Poliesportiu, Futbol i Pàdel)  per que s’ho pàssim d’allò mes be, potenciant a traves de l’esport, tots els valors associats com el respecte, la convivència  i l’autoestima.

Els nostres equips de monitors i monitores, ja treballen per oferir uns programes d’activitats especifiques per el vostres fills i filles, activitats ideals  per viure noves experiències, superar-se i divertir-se amb la màxima seguretat i confort per tots ells.

Feliç  estiu 2016¡¡¡

Campus Laru.

Document: Campus Laru. Estiu 2016 (1.23 MB)